Direct contact

24/7 bereikbaar

Levering binnen 24 uur

Garantie

Binnen 24 uur geleverd

Onze bewezen staat van dienst in de logistiek, medische en farmaceutische industrie, en techniek en ICT maakt dat wij de urgentie van uw spoedtransport begrijpen.

Rapid Runner Transport berekent de snelste levertijd en naargelang de bestemming van uw transport hanteren wij een vooraf afgesproken levertermijn om on-time delivery te garanderen.

Daarnaast werken wij al jaren samen met een aantal gerenommeerde transportbedrijven, zodat wij altijd in uw transportbehoeften kunnen voorzien.

Wij zorgen ervoor dat uw goederen op de afgesproken tijd en op de juiste plaats van bestemming afgeleverd worden. Daar kunt u van op aan.

24/7 onderweg in heel Europa

Rapid Runner Transport is 24/7 op weg in heel Europa. Daarbij maken wij gebruik van ons eigen wagenpark en met betrouwbare chauffeurs. Uw transport is tijdgevoelig en -gebonden. U kunt erop vertrouwen dat wij de tijdsdruk wegnemen. Wij leveren altijd op tijd!

Direct contact

Geen call center, wachttijden of …. Bij Rapid Runner Transport staan wij in direct contact, met u en met onze chauffeurs. Bel om uw spoedtransport te regelen en wij staan zo snel mogelijk bij u voor de deur.

Flexibel

Wij hechten er veel waarde aan om u de hoogst mogelijk kwaliteit transport te bieden. Bij Rapid Runner Transport is er direct contact, Zijn er wijzigingen in de levering? Dan hoeft u enkel te bellen. Wij gaan meteen aan de slag om een passende oplossing te vinden.

Track & Trace

Onze wagens zijn uitgerust met Track & Trace waardoor wij uw zending live kunnen volgen. Hierdoor bent u gegarandeerd van de kortste en snelste route en weet u ten alle tijden waar uw zending zich bevindt.

Voorwaarden

Op alle werkzaamheden is het CMR Verdrag & de AVC 2002 van toepassing.
Op alle uitbestede werkzaamheden zijn de FENEX voorwaarden van 1 mei 2018 van toepassing

Contact Form Demo

Adres: Leeuwerikstraat 89a 5922VK

Tel: +31 (0)638256026

E-mail: info@rapidrunnertransport.nl

Contact Form Demo

Adres: Leeuwerikstraat 89a 5922VK

Tel: +31 (0)638256026

E-mail: info@rapidrunnertransport.nl