Direct contact

24/7 bereikbaar

Levering binnen 24 uur

TRANSPORT

Met Rapid Runner Transport heeft u uw partner internationaal spoedtransport gevonden. Wij zijn 24/7 voor u onderweg en garanderen een levering die altijd op tijd is.

Wij bieden eersteklas B2B spoedtransport met zorg voor lading én levering.

Een spoedtransport is bij Rapid Runner Transport in een oogwenk geregeld. Wij nemen de verantwoordelijkheid van een spoedige levering erg serieus en bieden service op hoog niveau.

Sectoren

Logistiek

Door onze strategische uitvalsbasis in Venlo zitten wij in het logistieke hart van Nederland en de euregio. Met uitstekende verbindingen naar de rest van Europa hebben wij een voorsprong op andere sneltransporten.

Medisch

Wij begrijpen dat noodzaak en urgentie van medisch transport. Daarom garanderen wij de hoogst mogelijke zorg en discretie van uw levering. Ons wagenpark maakt het mogelijk om medisch transport van -18° tot +20° Celsius te verzorgen.

Techniek & ICT

Het transport dat u bij ons boekt, kan de missende schakel zijn tussen een productielijn die draait of stilstaat. Daar zijn wij ons van bewust. Daarom gaan wij direct voor u op weg, zijn wij flexibel en staan wij direct met u in contact.

Transport beveiliging

Om ervoor te zorgen dat uw high value transporten veilig op hun eindbestemming aankomen, kunnen wij onze gecertificeerde beveiligers voertuigen laten escorteren.

Contact Form Demo

Adres: Leeuwerikstraat 89a 5922VK

Tel: +31 (0)638256026

E-mail: info@rapidrunnertransport.nl

Contact Form Demo

Adres: Leeuwerikstraat 89a 5922VK

Tel: +31 (0)638256026

E-mail: info@rapidrunnertransport.nl